Teamdag

Een sterk team begint bij Elkaar Begrijpen!

Een teamdag waarin de communicatie binnen het team verbeterd wordt en waarin plezier en verdieping centraal staan. Dat is waar wij voor staan. Of jullie nu al jaren samenwerken of net begonnen zijn. Als alles soepel loopt of nog best stroef, het loont altijd om in onderlinge communicatie te investeren. Dat kan bij ons in één dag! Een teamdag bij Elkaar Begrijpen is niet zomaar een uitje, maar een dag waar het team altijd op terug kan vallen. Want als communicatie verbeterd wordt, pluk je daar langdurig de vruchten van.

Pijler onder  je team
Communicatie in je team. Je hebt er elke dag mee te maken. In onze ogen is goede communicatie dé pijler onder een sterk team. Wanneer mensen zich gezien, gehoord en begrepen voelen en iedereen doet waar zijn/haar kwaliteiten liggen, dan worden doelen behaald. Dan wordt er open en helder gecommuniceerd, voelen mensen zich gewaardeerd en komt het team in zijn kracht te staan.

Teamdag bij Elkaar Begrijpen
Op een teamdag staat ontdekken, samen en plezier centraal. Hoe ziet een teamdag bij ons eruit? Voordat we elkaar ontmoeten maakt iedereen een online Life Languages™ communicatie profiel. In het rapport, dat van te voren wordt toegezonden. kun je alles lezen over jouw unieke stijl van communiceren.

Feest van herkenning
Op de dag zelf leggen wij de profielen plenair uit. Dat is altijd een feest van herkenning. In onze levendige voorbeelden herken je altijd wel jezelf of je collega. We doen afwisselende oefeningen met z’n allen en in tweetallen. Zo laten we de teamleden bijvoorbeeld speeddaten met elkaar met de nieuw opgedane kennis.

Teamscan
We maken van het team een uitgebreide teamscan die laat zien waar de sterke kanten liggen en waar de uitdingen zitten. Op de teamdag wordt deze uitgebreid toegelicht en samen besproken.

Altijd op maat
Indien gewenst en in overleg, integreren we zaken die in de organisatie spelen. Zo is de teamdag ook ideaal als start van een nieuw project, een reorganisatie of als het team is versterkt met nieuwe collega’s.

Aan het einde van de dag:

  • Weten de individuele teamleden wat hun communicatievoorkeur is en wat ze hierin nodig hebben.
  • Weten de teamleden hoe ze effectief op elkaar kunnen aansluiten.
  • Hebben ze geleerd hoe ze onder druk reageren en hoe ze hiermee om kunnen gaan.
  • Weet het team waar de kwaliteiten en uitdagingen liggen.
  • Is er veel gelachen en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis.

Kosten
Een teamdag boek je bij ons al vanaf € 1900,- (excl. BTW, reis,- en locatiekosten). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.