Ik ben Maarten Goossensen (1976). Gelukkig getrouwd met Marjolein en samen hebben we twee volwassen kinderen en een tiener. Naast het werken met teams ben ik beschikbaar voor persoonlijke- en relatie coaching.

Na mijn management opleiding werkte ik ruim 13 jaar in de juridische sector als manager en projectmanager. Ik rondde mijn coachopleiding en specialisatie loopbaancoaching af in 2013 en werkte daarna zes jaar als (loopbaan)coach onder de naam Kernspectief. Ik ben beschikbaar voor mensen die willen ontdekken hoe ze met plezier, energie en voldoening kunnen werken, voor mensen die worstelen met burn-out en voor stellen die in hun communicatie willen groeien.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens uniek is, ieder met eigen kwaliteiten en talenten. Het is geweldig om deze te (her)ontdekken en ze zo in te zetten dat je (opnieuw) in je kracht komt te staan. Voor mij staat plezier voorop in een coachingstraject. Maar ik ga het niet uit de weg om waar nodig een spiegel voor te houden of te confronteren.

Ik draai geen standaard programma af. Elk coachtraject is uniek en op maat.

Opleidingen tot coach en loopbaancoach heb ik gevolgd en succesvol afgerond bij ICM en bij Blankenstein & Partners. Daarnaast ben ik gecertificeerd Communication Coach van de LIFE Languages™.

Lees hier een aantal ervaringen van mensen die ik verder mocht helpen:

Omdat mijn herstel van een burn-out maar niet wilde vlotten, ben ik bij Maarten terecht gekomen. Het voelde al snel heel vertrouwd. Hij is betrokken en gevoelig, maar tegelijk ook nuchter. Ik keek steeds uit naar onze gesprekken en heb er enorm veel aan gehad. Met Maarten ben ik heel concreet aan de slag gegaan met mezelf, waardoor ik inzicht heb gekregen in bepaalde patronen die er bij mij waren ingesleten. En ik kreeg handvatten om daar beter mee om te gaan. Ik kijk terug om een bijzondere, gezegende tijd.”
Marja (juriste)

“Maarten heeft mij gecoacht tijdens mijn burn out, wat ik als ontzettend leerzaam, inzichtelijk en essentieel heb ervaren. Maarten heeft geduld, is betrokken, heeft ontzettend veel soorten technieken en oefeningen om het juiste doel te bereiken. Ik heb geleerd beter in mijn vel te zitten, grenzen aan te geven en een betere verdeling tussen werk en prive te krijgen. Zowel loopbaan als op persoonlijk vlak erg goed gecoacht. Een echte aanrader!”
Laura (medewerker HR)

“De coachingsgesprekken met Maarten hebben mij veel inzicht gegeven in mijn karakter, kernkwaliteiten en valkuilen. Ik heb hierbij veel baat gehad bij de resultaten van het life languages profiel. Deze bevestigden voor mij waarom mijn huidige werk zo goed bij mij past, maar geven ook duidelijk richting in welke eventuele vervolgstappen ik in de toekomst zou kunnen maken. Ik heb gemerkt dat meer inzicht zorgt voor meer zelfverzekerdheid.”
Erik (juridisch medewerker)

“Omdat ik zoekende was in mijn werk welke kant ik op wilde en hoe ik tot keuzes kon komen, ben ik bij Maarten terecht gekomen. Maarten heeft mij handvatten gegeven waar ik mee verder kan. Niet sturend of corrigerend, maar op een open en eerlijke manier hield hij mij een spiegel voor en hielp mij om te ontdekken waarom ik op een bepaalde manier op zaken regeer en hoe ik daarin verandering kan brengen.”
Pieter (bestuurssecretaris)