Begrijp jezelf

Wat is voor jou belangrijk?

Begrijp de ander

Hoe werkt dit bij mijn partner?

Begrijp elkaar

Liefde in actie!

Ik help jullie te ontdekken wat je op het gebied van communicatie écht nodig hebt. Wat je daarin verwacht en hoe je dit wilt ontvangen.

Ik help jullie om dit bij elkaar te (her)ontdekken en geef jullie handvaten om hier concreet mee om te gaan.

Want als je elkaar begrijpt en op elkaar kunt aansluiten, dan versterken jullie elkaar en komt liefde tot leven!

Herken je dit ook?

  • Jullie houden echt van elkaar maar het frustreert dat jullie er zo vaak niet uit komen.
  • Je voelt je machteloos en je wilt geen ruzie maken, maar voor je het weet vliegen de verwijten over en weer.
  • Je maakt je zorgen omdat jullie langzaam uit elkaar groeien.
  • Het frustreert dat jullie qua communicatie steeds in dezelfde valkuilen stappen.
  • Jullie hebben het goed samen en vinden het leuk om jullie communicatie nog sterker te maken.

Goed met elkaar communiceren en elkaar begrijpen kun je leren.
Je moet er je best voor doen maar daar zijn praktisch toepasbare handvaten voor.

Maarten Goossensen in “Een (h)echte connectie – hoe je de weg naar elkaar (terug) vindt”

Hoe zou je het vinden als:

  • Jullie weer een team worden die elkaar horen, zien en begrijpen?
  • De liefde, verbinding en het plezier tussen jullie er weer af zou spatten?
  • Je zou (her)ontdekken hoe jullie echt op elkaar kunnen aansluiten?
  • Je leert om liefde te geven die aansluit bij de ander? En andersom?
  • Jullie conflicten op tijd herkennen en deze constructief samen kunnen oplossen?

Start met elkaar begrijpen!

Jullie gaan beiden ontdekken wat jullie persoonlijk nodig hebben als het gaat om communicatie en het ervaren van liefde. Jullie krijgen praktische handvaten om dit bij elkaar toe te passen.
Ik leer jullie om irritaties en wrijving te gaan zien als waardevolle informatie die je in kunt zetten om op de ander aan te sluiten.
Ik maak helder hoe jullie elkaar kunnen aanvullen én jullie verschillen kunnen inzetten om elkaar te versterken.

Liefde is op weg zijn naar: jezelf te vinden in elkaar.

Toon Hermans

Mijn cadeautje voor jullie: het gratis e-book “Een (h)echte connectie – hoe je de weg naar elkaar (terug) vindt”. Een e-book vol informatie, praktijkvoorbeelden en vragen die jullie los van elkaar en samen kunnen maken en bespreken.

In dit e-book deel ik de belangrijkste basisvoorwaarden om elkaar te begrijpen. Het staat vol met voorbeelden uit mijn praktijk en mijn eigen huwelijk. Met de inzichten en vragen kun je direct aan de slag.

Ik laat je in het boek o.a. zien waarin het vaak fout gaat en hoe je dit kunt ombuigen. Je krijgt inzicht in wat voor type jullie zijn en hoe je dat goed kunt inzetten en ik deel mijn “gouden lijstje” waarin je kunt zien wat je nodig hebt om je geliefd te weten/voelen.

Download het gratis e-book "Een (h)echte connectie - hoe je de weg naar elkaar (terug) vindt."

Niemand houdt van spam. Ik ook niet. Als je mijn e-book downloadt, ontvang je zes keer een mail met daarin extra tips en ervaringen. Daarna word je automatisch uitgeschreven.

Jouw gegevens zijn veilig en zullen nooit met anderen worden gedeeld.

Over mij

Mijn naam is Maarten Goossensen (1976), man van Marjolein en vader van drie jongvolwassenen. Marjolein en ik zijn samen vanaf ons vijftiende. Samen kwamen we de pubertijd door en we groeiden steeds meer naar elkaar toe. We trouwden toen we 22 jaar waren en kort hierop kwamen onze eerste twee kinderen. In die tijd van samenwonen, beginnende carrières, zoeken naar je identiteit en veel nieuwe verantwoordelijkheden, raakten we elkaar langzaam kwijt. Na een wake-up call wisten we dat we de weg naar elkaar moesten terugvinden: de beste beslissing ooit.

Nu versterken we elkaar meer dan ooit, weten we van elkaar wat we nodig hebben en hoe we dit moeten inzetten. Sinds we elkaar écht zijn begrijpen, genieten we nog veel meer van elkaar. Ook bij ons gaat het wel eens mis, maar we vinden de weg naar elkaar steeds sneller terug. Ik zet mij met hart en ziel in om ook andere stellen dit te leren.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Bekijk hier mijn aanbod.

Ervaringen

“We hebben allebei ons Life Languages profiel gekregen. Daarna werd ons heel duidelijk uitgelegd welke communicatietaal mijn partner en ik spreken en hoe dit bij ons in de praktijk werkt. Een openbaring: ineens begreep ik mezelf! Ook werd duidelijk dat mijn partner een andere taal spreekt en dat hij dus anders reageert in gesprekken en situaties. Dat hij niet “afwezig” is, maar aan het denken! Ik ben er heel blij van geworden en kan dit ook goed gebruiken in mijn werk. Ik gun dit echt iedereen!”

Rianne en Jan

”Wat het ons opgeleverd heeft? Ik heb mezelf en ons als echtpaar beter leren begrijpen. Dat vind ik onwijs waardevol. Tijdens de gesprekken met Maarten voelden ons veilig en durfden onze vragen te stellen en de minder makkelijke dingen aan te horen. Maarten heeft duidelijk verstand van zaken en is bereid om je écht verder te helpen.”

Karen en Harmen

“Toen mensen ons enthousiast vertelden over Elkaar Begrijpen en de Life Languages werden mijn vriend en ik nieuwsgierig. Toen we de zin ‘voor je het weet vliegen de verwijten over en weer’ lazen, dachten we: dit gaat over ons! Het was bizar hoe herkenbaar dit was. Het heeft onze ogen geopend in onze relatie, in andere contacten maar ook heel persoonlijk. Waarom word ik boos of geïrriteerd, bedoelt diegene het zo of is het mijn manier van luisteren? Nu zijn we ons veel meer bewust van alles en dat is voor ons levens veranderend! Nu is het een stuk gezelliger in huis, ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer we voor het laatst met verwijten hebben gegooid!”

Mariëtte en Daan