Seminars

Jullie zijn al een tijdlang samen en houden echt van elkaar. Toch zijn er regelmatig situaties waarin je denkt “daar gaan we weer.” Er is irritatie en onbegrip en dat frustreert. Elkaar begrijpen gaat een stap dieper dan goed communiceren. Maar hoe doe je dit?

Om jezelf en de ander te begrijpen hoef je echt geen langlopende trajecten te volgen. Op een seminar van een avond krijg je genoeg handvatten om (samen) mee aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?
Voorafgaand aan dit seminar vul je online een set met vragen in. Hieruit komt jouw persoonlijke communicatieprofiel. Dit geeft direct een helder inzicht in:

  • Welke stijl van communicatie je hebt
  • Wat je (onbewust) nodig hebt in het contact met de ander
  • Jouw unieke karaktereigenschappen en kwaliteiten
  • Wanneer je je geliefd weet
  • Welke valkuilen voor jou gelden en hoe je hier uit kunt blijven

Dit overzicht van meer dan 20 pagina’s krijg je van te voren toegezonden. In het seminar wordt dit profiel verder uitgelegd en leer je hoe je hier in de praktijk van alle dag mee kunt werken.

Wat mag je verwachten?
Een seminar is altijd een feest van herkenning én verrassing. Je krijgt inzicht in wat je zelf belangrijk vindt in communicatie, hoe dit voor jou werkt en voor je partner. Met veel humor en herkenbare voorbeelden uit de praktijk wordt het begrijpen van elkaar uitgediept. Tijdens deze avond krijgen jullie de sleutels in handen tot sterke communicatie waar jullie direct mee aan de slag kunnen. Elkaar begrijpen was nog nooit zo leuk!

Doen jullie mee?

Jullie zijn van harte welkom op ons volgende seminar:
Vrijdag 19 juni 2020, van 19:00 uur tot 21:30
Locatie: Kerkweg 7, Leusden
Prijs: € 125,- p.p. (dit is inclusief een uitgebreid communicatieprofiel t.w.v. 55,- euro , BTW en koffie en thee)
Aantal deelnemers: max. 10 stellen

Om je aan te melden stuur je een mail naar info@elkaarbegrijpen.nl.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!