Seminars

Om jezelf en de ander te begrijpen hoef je echt geen langlopende trajecten te volgen. Op een seminar van een avond krijg je genoeg handvatten om (samen) mee aan de slag te gaan. Leuk om met je vriendengroep, je familie of je (kerkelijke) gemeente te doen.

Hoe werkt het?
Voorafgaand aan dit seminar vul je het Life Languages™ onderzoek in. Hieruit komt jouw persoonlijke communicatieprofiel. Dit geeft direct een helder inzicht in:

  • Welke stijl van communicatie je hebt
  • Wat je (onbewust) nodig hebt in het contact met de ander
  • Jouw unieke karaktereigenschappen en kwaliteiten
  • Wanneer je je geliefd weet
  • Welke valkuilen voor jou gelden en hoe je hier uit kunt blijven

Dit overzicht van meer dan 15 pagina’s krijg je van te voren toegezonden. In het seminar wordt dit profiel verder uitgelegd en leer je hoe je hier in de praktijk van alle dag mee kunt werken.

Wat mag je verwachten?
Een seminar is altijd een feest van herkenning én een verrassing. Je krijgt inzicht in wat je zelf belangrijk vindt in communicatie, hoe dit voor jou werkt en voor anderen. Met veel humor en herkenbare voorbeelden uit de praktijk wordt het begrijpen van jezelf en elkaar uitgediept. Tijdens deze avond krijgen je de sleutels in handen tot sterke communicatie waar je direct mee aan de slag kunt. Elkaar begrijpen was nog nooit zo leuk!

Wil je ons boeken voor een seminar? Neem even contact met ons op.