Mijn naam is Rianne Zegelaar (1979), ik ben getrouwd met Dirk-Jan en samen zijn we ouders van drie mooie, lieve, grappige kinderen. Zij leren ons om elke dag onbevangen in het leven te staan en met vallen en opstaan te groeien. 

Groei vind ik fascinerend en als coach vind ik het bijzonder om mensen te helpen met hun persoonlijke groeiproces. Mensen komen bij mij omdat ze vastlopen in privé of werk, of juist met een combinatie van beiden. Zo’n  situatie, hoe pittig ook, is voor mensen vaak een kans om dingen in hun leven echt aan te pakken.

Omdat het soms lastig is om zoiets alleen te doen, heb je een coach nodig. Iemand die onbevooroordeeld kan luisteren, de juiste vragen stelt en heldere inzichten biedt waar je echt mee verder kunt.

Ik coach mensen die naar aanleiding van een seminar of training van Elkaar Begrijpen behoefte hebben aan een persoonlijke, verdiepende coaching. Ook help ik (jonge) moeders bij het vinden van een gezonde balans in alle drukte die op hun bord ligt. Ook help ik mensen die worstelen met overspannenheid of burn-out.

Mijn coachopleiding heb ik gevolgd bij ICM, deze opleiding is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO) Daarnaast ben ik gecertificeerd Communication Coach van de LIFE Languages™.

.

.

Aanbevelingen

.

“Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik besefte dat ik behoorlijk was leeggelopen. Dit uitte zich in weinig energie hebben, een kort lontje en snel emotioneel zijn. Gelukkig vond ik Rianne en in een aantal sessies kon zij bij mij de gevoelige snaar raken waardoor ik, sneller dan verwacht, keuzes heb kunnen maken en ruimte voor mezelf kon creëren.[Marije Veenvliet, getrouwd en moeder van 3 kinderen]

“Door het coachtraject bij Rianne heb ik heel veel inzicht gekregen in mezelf, hoe ik werk en waar mijn valkuilen liggen. Rianne is een eerlijke, betrokken coach die luistert naar wat er áchter de woorden gezegd wordt. Ze staat stevig en vol vertrouwen naast je, precies wat ik nodig had. Ik heb geleerd om voor mezelf te zorgen en balans te houden. Er zijn nieuwe patronen ingeslepen die zorgen voor meer ontspanning en rust en daar geniet ik nu van!” [Annelies Hiemstra – consulent en moeder van 2 kinderen]

“De coaching heeft mij persoonlijk meer inzicht in mijn handelen opgeleverd, dat ik mezelf mag accepteren met al mijn imperfecties en dat goed écht goed genoeg is. De coaching heeft me meer zelfvertrouwen opgeleverd en ervoor gezorgd dat ik beter gezonde grenzen stel. Het coachtraject was soms best pittig, maar ook heel gezellig, motiverend en bemoedigend. Ze liet me duidelijk zien waar m’n uitdagingen en eventuele leerpunten lagen, maar ook handvatten waar ik in het dagelijks leven echt iets aan had.” [Alexandra]

“Door de gesprekken met Rianne leerde ik nadenken over waar het nu écht om gaat in mijn leven. Samen haalden we onderliggende (en goed weggestopte) gevoelens naar boven en werden dingen geraakt waarvan ik niet wist dat ze pijn deden. De coaching van Rianne gaat dieper dan happy oneliners of gewoon maar wat tips om relaxt te worden. Ik ontdekte dat het juist goed is om rust en tijd voor mezelf te nemen. Juist dat was heel waardevol, want ik mezelf nog beter leren kennen en geleerd om aandacht en zorg voor mezelf te hebben. ” [Jeanine – juriste en moeder van een dochter]

Door de coaching heb ik vooral weer meer richting in mijn leven gekregen. Daarbij heb ik ontdekt hoe ik in balans ben en blijf; in mijn werk én mijn leven daar omheen. Ik heb geleerd dat het bij het leven hoort dat je het soms even niet meer weet. En dat je behoefte hebt aan iemand die een tijdje meeloopt. Wat mij gelijk opviel aan Rianne, is dat ze het lef heeft om ergens direct doorheen te prikken en gelijk tot de kern te komen. Ik ben zelf ook hulpverlener en gewend om mensen te helpen, maar Rianne moedigde me aan om aandacht te besteden aan mezelf. En met resultaat!” [Annelien, jeugdhulpverlener]