Individuele coaching

Herkenbaar?

  • Je wilt meer voor jezelf opkomen maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken.
  • Je wilt beter grenzen stellen maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen.
  • Je vindt het lastig om te weten wat je werkelijk wilt, waardoor je moeilijk keuzes kunt maken.
  • Je voelt je soms alleen staan doordat mensen om je heen een heel andere taal lijken te spreken dan jij.

Aristoteles zei het al: Jezelf leren kennen is het begin van alle wijsheid. En hij heeft gelijk, want doordat je jezelf beter begrijpt, weet je beter wat je wilt en nodig hebt.

Onze aanpak

Onze werkwijze geeft inzicht in wat voor jou belangrijk is, waar je goed in bent en wat je nodig hebt. We laten je zien waarom je steeds tegen dezelfde dingen blijft aanlopen en hoe je daar uit kunt komen. Daarbij krijg je praktische handvatten waar je direct iets mee kunt.

Het resultaat

Je bent je beter bewust van wat je in huis hebt en hoe je dit kunt inzetten. Je weet hoe je voor jezelf op komt en grenzen stelt, op een manier die bij jou aansluit. Je hebt de tools in handen om heldere keuzes te maken die echt bij je passen.

Wil jij jezelf beter begrijpen, groeien in zelfvertrouwen en je relaties verbeteren? Neem dan contact met ons op.

De coachgesprekken met Maarten hebben mij veel inzicht gegeven in mijn karakter, kernkwaliteiten en valkuilen. Ik heb hierbij veel baat gehad bij het communicatieprofiel. Deze bevestigden voor mij waarom mijn huidige werk zo goed bij mij past, maar gaf ook duidelijk richting in welke eventuele vervolgstappen ik in de toekomst zou kunnen maken. Ik heb gemerkt dat meer inzicht zorgt voor meer zelfverzekerdheid.
Erik – Juridisch medewerker

Om mee te kunnen draaien in de mallemolen van het leven, had ik mijn eigen behoeften en passies heel ver weg gestopt. Ik was ver weggedreven van wie ik werkelijk was, door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt. De coaching van Rianne en de tool die zij daarbij inzet, was een positieve wake-up call voor mij. Deze kennis en inzichten over mezelf kon ik inzetten om succesvoller te zijn in werk en privé. Ik heb heel veel aan Rianne gehad en wens iedereen ook zo’n fijne ervaring toe!
Alexandra