Relatiecoaching

Herkenbaar?

  • Jullie houden echt van elkaar maar het frustreert dat jullie er zo vaak niet uit komen.
  • Je maakt je zorgen omdat jullie langzaam uit elkaar groeien.
  • Je voelt je machteloos en je wilt geen ruzie maken maar voor je het weet, vliegen de verwijten over en weer.
  • Het frustreert dat jullie qua communicatie steeds in dezelfde valkuilen stappen.
  • Jullie willen elkaar echt begrijpen, maar al te vaak lukt dat niet.

Elkaar begrijpen gaat net een stap dieper dan goed communiceren. Hoe komt het dat er steeds onbegrip en irritaties ontstaan, ondanks dat je zo je best doen om elkaar te begrijpen?

Onze aanpak

Wij maken inzichtelijk wat ieder van jullie belangrijk vindt in contact met elkaar. Je leert je eigen stijl van communiceren (h)erkennen en die van je partner. Het wordt helder wat jullie behoeften zijn zodat er wederzijds begrip ontstaat. Hiervoor maken wij gebruik van de Life Languages™.

Het resultaat

Jullie leren elkaars verschillen herkennen en erop aan sluiten. Jullie krijgen voldoende praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Na dit traject zijn jullie gegroeid in de relatie en zullen jullie elkaar beter begrijpen.

Wij bieden jullie het volgende aan:

  • Een uitgebreid persoonlijk Life Languages™ onderzoek voor jullie beiden (t.w.v. € 55 per persoon).
  • Een persoonlijk naslagwerk van 15 pagina’s, dat inzicht geeft in jullie unieke manier van communiceren.
  • Een coachsessie van twee uur (indien gewenst online) waarin jullie beider communicatieprofiel wordt uitgelegd.
  • Een verhelderend overzicht van de overeenkomsten, verschillen en uitdagingen in jullie communicatie.
  • Praktische handvatten en concrete tips waarmee jullie beter op elkaar aan kunnen sluiten.

€ 249,- (incl. BTW)

Neem contact met ons op als jullie nog vragen hebben of wanneer jullie je willen aanmelden.

“Toen mensen ons enthousiast vertelden over Elkaar Begrijpen en de Life Languages werden mijn vriend en ik nieuwsgierig. Toen we de zin ‘voor je het weet vliegen de verwijten over en weer’ lazen, dachten we: dit gaat over ons! Het was bizar hoe herkenbaar dit was. Het heeft onze ogen geopend in onze relatie, in andere contacten maar ook heel persoonlijk. Waarom word ik boos of geïrriteerd, bedoelt diegene het zo of is het mijn manier van luisteren? Nu we allebei ons Life Languages profiel weten, zijn we ons veel meer bewust van alles en dat is voor ons life changing! Nu is het een stuk gezelliger in huis, ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer we voor het laatst met verwijten hebben gegooid!
Babette en Sean

“We hebben allebei ons Life Languages profiel gekregen. Daarna werd ons heel duidelijk uitgelegd welke communicatietaal mijn partner en ik spreken en hoe dit bij ons in de praktijk werkt. Een openbaring: ineens begreep ik mezelf! Ook werd duidelijk dat mijn partner een andere taal spreekt en dat hij dus anders reageert in gesprekken en situaties. Dat hij niet “afwezig” is, maar aan het denken! Ik ben er heel blij van geworden en kan dit ook goed gebruiken in mijn werk. Ik gun dit echt iedereen!”
Rianne en Jan

”Wat het ons opgeleverd heeft? Ik heb zowel Harmen, als mezelf, als ons als echtpaar beter leren begrijpen. Dat vind ik onwijs waardevol. We voelden ons veilig en durfden onze vragen te stellen en de minder makkelijke dingen aan te horen. Bij Elkaar Begrijpen hebben ze duidelijk verstand van zaken en zijn ze bereid om je écht verder te helpen.”
Karen en Harmen